Sivut

22.12.2013

Pakettimaniaa

Olen viime päivinä paketoinut ahkerasti lahjoja. Valo-raukka on itkenyt ja piipannut päivät pitkät, kun pakettivuoret ovat seilanneet ympäri asuntoa. Niin monta pakettia, eikä yhtäkään Valolle. Siis ainakaan vielä.

Valo on ollut niin pakettipulassa, että se riemastui jopa muovinpalasesta, joka lennähti paketoinnin hulinassa lattialle. Sitä se sitten jäyti pahimpaan hätäänsä.

Onneksi kohta on joulu! En malta odottaa, että tuo piippausmasiina saa vihdoin repiä ja riiviä kyllästymiseen asti paketin toisensa perään.


Vähän veikkaan, ettei malta Valokaan.

6 kommenttia:

 1. Voi Valo-parkaa kun pientä koiraa kiusataan! Meillä on ollut ympärivuorokautinen assistentti, kun olen väsännyt jouluherkkuja ja siivonnut kämppää kuosiin, mutta piippausta ei ole luojan kiitos kuulunut. Me toivotetaan teille oikein hyvää joulua ja Valolle paljon paketteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluruokien tekemisessä on tietysti kätevää olla assistentti, niin ei haittaa vaikka tippuisi lattiallekin jotain. Ainakaan apuaista tuskin haittaa yhtään moinen! Kiitos paljon ja oikein riemuntäyteistä ja herkullista joulua myös teille :)

   Poista
 2. Noita assistentteja löytyy varmaan joka koirataloudesta . :)

  VastaaPoista
 3. Oi voi.. Minun pitäisi vasta tänään alkaa pakkaamaan lahjoja, kunhan ollaan saatu tytär simahtamaan. Mahtaakohan meidän pentu olla jo nyt yhtä kiinnostunut paketeista?

  Oikein mukavaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Valo ainakin on taidettu vähän opettaa tuohon paketti-innokkuuteen :D Kiitos samoin, oikein hyvää joulua!

   Poista