Sivut

6.8.2013

(Välillä) innokas agilitykoira

Tässäpä pari kuvaa kesäkuisista oman seuramme agilitykisoista. Valo näyttää kuvissa juuri siltä, miltä se näyttää kentällä lähes aina. Innokkaalta. Sitä voisi luulla, että se olisi itsestäänselvyys, mutta sitä se ei valitettavasti ole ollut.


Olen kesän alusta lähtien yrittänyt olla välittämättä siitä, kuinka hyvin tai huonosti hallitsemme treeneissä jotkin kuviot. Tärkeintä on, että Valolla on hauskaa ja että se pysyy innokkaana. Laiskuus on nimittäin kastroimisen jälkeen tullut välillä myös agilitykentälle saakka. Tällä hetkellä tilanne näyttää kyllä hyvältä, kunhan maltan olla ottamatta liikaa toistoja.

Ovat nämä kuvat muuten vaan mahtavia verrattuna omiin räpellyksiini. Olen välillä yrittänyt ottaa Valosta agikuvia itse. Valo on seisonut hypyn edessä ja huutaessani lähtökäskyn olen napsinut kuvia. Siitä ei tietenkään ole tullut yhtään mitään, paitsi erittäin suttuisia kuvia. Kiitos kaunis siis kuvaajalle!

4 kommenttia:

 1. Ihania vauhtikuvia! Taas heräilee palo agilityyn tutustumaan. Ara olisi kyllä supersähäkkä lajiin, harmi vain että hallittavuus ja keskittymiskyky taitaa olla toista luokkaa. :D

  VastaaPoista
 2. Kannattaa oikeasti kokeilla! Mun mielestä se intomielisyys ja sähäkkyys on agilityssa tärkeintä. Sitten vasta tulevat muut ominaisuudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, Ara nyt ei pysyisi aitojen sisäpuolella, saatika poissa muiden koirien luota. :D Treeniähän se kaipaisi!

   Poista
  2. Okei, no vois siinä tietysti olla vähän haastetta :D Mutta kyllä nuo tosiaan treenamalla paranisi!

   Poista