Sivut

8.8.2013

Remonttireiskat

Meillä on parhaillaan käynnissä pieni kotiremontti. Eteisen seinät on jo maalattu ja olohuoneesta on revitty tapetit irti. Nyt pitäisi vielä maalata olohuone ja keittiön kaapinovet.

Valo on ollut suureksi avuksi. Se on auttanut tapettien siivoamisessa syömällä niitä. Se on myös tassutellut paikasta toiseen ja näin kokeillut, että pysyykö maali myös lattialla (Selvisi, että pysyy. Mutta onneksi on keksitty tärpätti). Ja se on tietysti ollut seurana. Kun viimeisillä voimillaan repii irti julmetun kovasti kiinni olevaa tapettia, on mukavaa, että siinä vieressä makoilee elämäänsä tyytyväinen koira.

Nyt Valoa on alkanut kuitenkin jo vähän väsyttämään tämä koko touhu. Se huokailee, mököttää ja säikkyy suojamuoveja. Aamulla Valo itki, kun se ei osannut tulla muovin läpi, jotta se olisi päässyt keittiöön syömään.

Valo ei kyllä ole ainoa tässä perheessä, joka on väsynyt tähän kaaokseen. Onneksi olemme jo voiton puolella. Ja ainahan sitä voi lähteä pariksi päiväksi mökille evakkoon, jos touhu alkaa kyllästyttämään liikaa.

2 kommenttia:

  1. Voi ei miten ihana kuva, välittyy kyl fiilikset!
    Remontti tsempit! :)
    L&C

    VastaaPoista