Sivut

11.8.2013

Evakossa

Kuten edellisessä postauksessa jo vähän uumoilinkin, päätimme lähteä remonttia pakoon mökille.

Valo on ollut lähinnä grillimaisterin oppipoikana. Otin kyllä Valon mukaan poimimaan mustikoita, mutta siitä se ei oikein tykännyt. Jostain syystä Valo viihtyy mökillä parhaiten ihan omassa pihassa.

Ehkä syynä on grilli.

M löysi mökiltä lapsuudestaan tutun nallipyssyn ja Valo innostui lelusta kovasti. Allaolevassa kuvassa ei siis yritetä ampua Valoa nenään, vaan tutustuttaa se uuteen esineeseen. Pyssy ei kyllä lopulta sitten ollutkaan niin mielenkiintoinen, ainakaan yhtä mielenkiintoinen kuin grilli.

10 kommenttia:

 1. Tuun ihan kateelliseks tämmösistä mökkipäivityksistä <3! Hauska tuo kuva btw :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ei tarvitse tulla! Mökeillähän on aina kauheasti itikoita :D

   Poista
 2. Terveisiä kaimalle! :) T. musta Valo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi Valo kiittää :) Kauhean moneen koirakaimaan en olekaan törmännyt!

   Poista
  2. En oo mäkään, mutta tää sun on kyllä poikkeuksellisen samanlainen kun mun Valo, vaikka ovatkin eri rotua. Mun Valo on myös nimittäin kiltti koira, joka ulvoo ambulansseille :D! Olen myös itse 22v opiskelija. Elättekö rinnakkaistodellisuudessa ja oikeasti olette me? :)

   Poista
  3. Oho! Yhteneväisyyksiä näyttäisi riittävän :D Ilmeisesti myös ajattelemme jonkin verran samankaltaisesti: olen pyöritellyt uutta blogin nimeä jo jonkun aikaa, ja meinasin vaihtaa blogin nimeksi Valoilmiö! Täytyypä keksiä joku muu nimi :)

   Poista
  4. Mitä opiskelet muuten? :) Jos saa kysyä. Saattehan te Valoilmiötäkin käyttää jos haluatte. Meidän blogin vanha nimi oli Valokaari :) Onhan noita hauskoja yhdyssanoja, valoista aina keksii!

   Poista
  5. Saa toki kysyä! :) Opiskelen liiketaloutta, pääpaino yritysviestinnässä. Jos opiskelet samaa niin sitten alan kyllä ihmettelemään :D

   Kyllä me varmaan joku muu nimi löydetään, hassua se olisi, jos olisi kaksi samannimistä blogia. Valo on tosiaan aika kätevä nimi, siitä keksii kivasti kaikkia väännelmiä!

   Poista
  6. En sentään! Olen luonnontieteellisesti painottunut ja opiskeluni sisältävät tällähetkellä biotieteitä ja tietojenkäsittelytieteitä (koodaamista). :)

   Poista
  7. Oi, selvä juttu! Se onkin sitten aika eri ala :)

   Poista