Sivut

1.3.2015

Kolmosiin!

Hyllyputken jälkeen Valo näytti taas, miten sitä agilitya suoritetaan! Eilen juoksimme agilitykisoissa kaksi rataa, joista molemmista napsahti nollat taskuun. Toinen nolla oli kolmas kakkosluokassa; nyt ollaan siis virallisesti kolmosluokassa!

Alla video ensimmäisestä radasta. Molemmat radat olivat melko helppoja: virtaviivaista juoksua, joka ei sinällään ole meidän vahvuutemme. Valo on nykyään jo melko estevarma, mutta nopeus on kompastuskivemme. Suoralla pätkällä minä juoksen usein kovempaa kuin Valo, vaikka kyllä se käpälistään lujaakin pääsee, paljon lujempaa kuin minä. Vauhtikestävyystreenejä siis tiedossa.

Kilpakaveri tuli muuten sanomaan, että sulla on magee tolleri. On hyvä tietää, että vaikka vauhti ei ole huima, on tyyli silti hallussa.

4 kommenttia:

  1. Vautsi, paljon onnea! Meillä taas menee juurikin toisinpäin, Sera on aivan älyttömän nopea ja itse olen enmmän spurttailija. Minua vielä hidastaa se kun oma ohjaaminen ei ole niin varmaa eikä kaunista katseltavaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hehe, tuo on kyllä niin tuttua, siis se oma ajottainen kompurointi ja epävarmuus. Katson kyllä nopeita tollereita aina kaihoten, miksei Valokin voisi pistää kinttua toisen eteen!

      Poista