Sivut

4.3.2015

Blogimaailmasta poimittua: muiden koirablogeja

Blogimaailmasta löytyy massottain hyviä koirablogeja. Luen melko montaa eri blogia vaihtelevalla tahdilla, mutta harmittavan harvoin jaksan niitä kommentoida.

Ikään kuin hyvitykseksi siitä - ja myös sijaistoimintona esseenkirjoittamiselle - esittelen teille muutaman lukemisen arvoisen blogin. Alla viisi minun tämänhetkistä suosikkiani.

1. Purematta paras


Kauniit koirat, kaunis blogi ja kaunista tekstiä. Ei siihen paljon muuta vaadita. Tässä blogissa kuulumisia päivitetään yksinkertaisella ja mukaansatempaavalla tavalla. Blogin kirjoittajalla Jennalla on nuoresta iästään huolimatta paljon kokemusta koirista, ja kokemus kuultaa läpi myös tekstistä.

Jos on aikaa vain yhteen, lue tämä: Asuuko meillä tasmanian tuholainen?

2. Ihan oikeasti


Sattuneesta syystä tolleriblogeilla on aivan erityinen paikka sydämessäni. Kun tollereita on vielä tuplaten, on varma paikka lempparilukemistossa taattu. Tässä blogissa ihailen erityisesti tollereista vanhempaa, Seraa, joka on mielestäni yksi kauneimmista tollerineideistä jota olen nähnyt.

Jos on aikaa vain yhteen, lue tämä: Koirasta vai omistajasta rukkaset?

3. Vili & Juti - More than just petsBlogin kirjoittajalla Johannalla on kaksi valloittavaa heeleriä. Suurimmassa osassa seuraamistani koirablogeista koirat ovat vähän isompia rotuja. Tämä on yksi harvoja poikkeustapauksia. Johannalla on kaunis taito välittää ruudun toiselle puolelle positiivista fiilistä - lukiessa tulee lähes aina hyvälle mielelle.

Jos on aikaa vain yhteen, lue tämä: Iloa iltalenkkiin

4. Pilkunviilajan päiväkirja


Tämä blogi on melko uusi tuttavuus minulle, löysin sen sattumalta jonkin toisen blogin kautta. Kauniit ja laadukkaat kuvat vievät mennessään. Kirjoittaja ei myöskään pelkää tuoda esille mielipiteitään mikä tuo mukavaa vaihtelua perinteisiin arkikuulumispostauksiin.

Jos on aikaa vain yhteen, lue tämä: Miten sinun koirasi matkustaa autossa?

5. So damn Magical

 

Tästä on salakavalasti tullut yksi lempiblogeistani. Kaunis Magi on puoliksi tolleri ja puoliksi saksanpaimenkoira. Blogi sisältää paljon kuulumisia, pitkiä päivityksiä ja rehellisiä avautumisia. Magi ei ole koira helpoimmasta päästä, mutta blogin ylläpitäjä Maisa osaa nauraa myös itselleen.

Jos on aikaa vain yhteen, lue tämä: Don't let the frost bite

12 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia meidän maininnasta! Riemun kuulumisia tuolta löytyy enään harvemmin, kun neiti jäi äitini kanssa vantaalle. Onneksi senkin Riiviön saa välillä hoitoon, oman ja Seran pään menoksi! Sera kiittää myös kehuista!

  VastaaPoista
 2. Huuhhuuhhuu kiitos paljon, johan tässä punastuu! ^_^

  VastaaPoista
 3. Oho, suurkiitokset! Harmi että bloggaaminen on jäänyt niin pahasti muiden kiireiden alle, ettei tunnollisille lukijoille saati uusille vieraille ole juuri mitään annettavaa. Lupaan parantaa tapani. :D

  VastaaPoista
 4. Eipä kestä :) Blogejanne on ilo lukea!

  VastaaPoista
 5. Mahtava kunniamaininta, olen otettu. :) Ihanaa alkavaa kevättä Valon kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Jenna! :) En muuten jostain syystä pysty kommentoimaan sun blogiin nimettömänä tai omankaan blogin/googletunnusten kautta. Se herjaa vaan koko ajan wp-tunnuksia.

   Poista
 6. Vaikka lukulistani on pitkä, niin tämä on yksi niistä harvoista blogeista joita tällä hetkellä luen. Sen takia onkin aivan erityisen ihanaa saada juuri teiltä tuo palaute :) Iso kiitos päivän piristyksestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiva kuulla! Täällä mä nyt sitten vaan myhäilen. Kiitos itsellesi <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Voi! Ihana sinä, kiitos kommentista ja hymystä :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Suosittelen! Hyviä koirablogeja löytyy niin paljon, että vastaavia postauksia voisi tehdä kuukausittain :)

   Poista