Sivut

14.10.2014

Syvällä suossa

Viisi tuntia luonnossa. Hyvältä päivältä ei paljon muuta tarvita.

Torronsuon kansallispuisto tarjosi upeat puitteet päiväretkelle. Ja niin, siinä kun sitä hyppii mättäältä toiselle ja yrittää päästä kuivana perille, ei aikaa ylimääräiselle ajattelulle oikeastaan ole. Askel askeleelta, suo imaisi kaikki huolet mukanaan. Milloinhan se raportti piti palauttaa? Swoosh. Muistinko ilmoittautua tenttiin? Swoosh. Milloin ehdin Valon kanssa treenaamaan? Swoosh. Lopulta kaikki ajatukset kirkastuivat ja sitten ne kaikkosivat kokonaan. Jäljelle jäi vain luonto.

Ja Valo, voi pieni touhu-tolleri Valo. Se juoksi koko viisituntisen punanokka täristen. Kun pääsimme lopulta takaisin autoon, Valo käärityi häntäänsä ja minä takaisin selkiytyneisiin ajatuksiini.

Ei huono.


4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Missäpäin tällainen paikka on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Torronsuon kansallispuisto on Kanta-Hämeessä Tammelassa (Forssan vieressä). Kannattaa kyllä piipahtaa, jos sattuu yhtään siellä päin asioimaan. Itse kävimme siellä mökkimatkan yhteydessä.

   Poista
 2. Kaunista! Tuo on sitä tollerin elämää, päästä välillä kirmaamaan ihan rättipoikki asti luonnossa. :) omankin tollon kanssa käytiin juuri eilen lyhyempi, 2h samoilu. Oli tyytyväistä (ja hyvin rauhallista) koiraa loppuillan! Kivaa syksyn jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta :) Ei ole kyllä parempaa fiilistä, kuin mennä pitkälle lenkille ja katsoa sinne tänne riekkuvaa koiraa ja sitten illalla katsoa kun sama koira nukkuu tyytyväisyydestä tuhisten. Kiitos ja aurinkoista syksyä myös teidän tiimille!

   Poista