Sivut

28.10.2013

Retki olohuoneeseen

M ehdotti vähän aikaa sitten, että otamme patjat sängystä ja nukumme yhden yön olohuoneen lattialla. Tämä oli minusta varsin hyvä ehdotus.

Valo ei saa tulla sänkyymme ja välillä se vähän harmittaa. Olisi niin kiva nukkua, jos koira lämmittäisi jalkoja. Tosin en tahtoisi Valon likaisia tassuja ja ties missä käynyttä kieltä sotkemaan ja karvastamaan sitä huonekalua, minkä päällä vietämme eniten aikaa.

Joten viime lauantaina kun lakanat alkoivat olla siinä vaiheessa, että ne olisi hyvä vaihtaa, nukuimmekin niiden kanssa vielä yhden yön, mutta lattialla.

Vaikka matka makuuhuoneesta olohuoneeseen on noin kolme metriä, tuntui silti kuin olisimme olleet retkellä. Ja koska emme olleet sängyssä, sai Valokin tulla nukkumaan meidän kanssamme! Minä ajattelin vain että jes, saan silittää sitä koko yön.

Aika huonosti taidan tuntea oman koirani.

Valo ei nimittäin halunnut tulla nukkumaan meidän kanssamme. Se nukkui koko yön patjojen vieressä. Aamulla se lopulta kiipesi patjojen päälle. Voi että miten mukavaa oli vain olla ja puoliksi nukkua koira vieressä. Noin sangollinen hiekanmuruja varisi peitolle, mutta mitä siitä. Lakanat menivät pesuun myöhemmin päivällä.

Joten ensi kerralla kun taas vaihdamme lakanat, suuntaamme olohuoneeseen.

14 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa ihanalta! :') Kaikki koirat mitä meillä ikinä on ovat aina tervetulleita sänkyyn, luovutin siinä vaiheessa kun huomasin että Nana mönkii sinne joka tapauksessa kun olen nukahtanut. Lakanat saa vaihtaa aika usein ja silti tahtoo olla hiekkaista, mutta en kyllä silti osaa enää oikein nukkua ilman koiraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kieltämättä aika ihanaa :) Haha, meilläkin olisi varmaan eri tilanne jos koira oikein haluaisi tulla sänkyyn. Koiran kanssa nukkuminen on kyllä varmasti aika mukavaa, hiekasta huolimatta!

   Poista
 2. Meillä koirat saa nukkua sängyssä, mutta ei Emmikään yleensä illalla tule sänkyyn vaan vasta aamuyöstä, ja ei yleensä suostu nukkumaan pienessä sängyssä kun on tottunut valloittamaan parisängyn toisen puolen..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma tila on siis tärkeä joka tapauksessa! Emmi tietää selvästi arvonsa :D

   Poista
 3. Meillä taas on alusta asti kielletty Timppaa tulemasta sänkyyn. Mulla on tuo sama kuin sulla - tykkäisin nukkua koira kainalossa tai varpaita lämmittämässä, mutta en halua sitä kaikkea kuraa, leluja ja epämääräisiä luita sinne sänkyyn. :D Oonkin joskus kans tehnyt niin, että oon pedannut itselleni "sängyn" lattialle ja odotellut koiraa sinne, mutta eipä se kauaa mun vieressä ole viihtynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, se olisi niin mukavaa mutta ei kuitenkaan!

   Poista
 4. Voi että! :) Magikaan ei saa tulla sänkyyn (eikä sohvalle) juurikin samaisista syistä. En kaipaa karvoja, likaisia tassuja, hiekkaa ja roskaa pyhättööni. Muualla kämpässä niitä saa puolestani olla, mutta sänky pysyy koskemattomana.

  Joskus harvoin, kun olen lattialla nukkunut, ei Magikaan ole tunkenut patjalle vaan heittäytynyt pitkin pituuttaan viereen. Pää tai tassu saattaa yön aikana eksyä patjan reunalle, mutta muuten koira pysyy lattialla. Paitsi aamulla, jolloin todetaan, että NYTHETI on päästävä ulos ja kovat koivet kaivautuvat kylkiluihin ja koira huohottaa korvaan "ylösylösylös!" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meilläkin on sohva kiellettyä aluetta. Sohva ja sänky vaan ovat sellaisia paikkoja, mitkä on mukava pitää edes suhteellisen puhtaina.

   Ihan loistava :D Magi on osannut käyttää tilanteesta kaiken hyödyn irti!

   Poista
 5. Aivan ihana postaus xD! Ite en osaa taas edes ajatella miltä tuntuisi kun nuo kaksi eivät valtaisi sänkyä. Kyllä siitä tulee haaveiltua ääneen että laittaisin ne oven toiselle puolelle nukkumaan, mutta silti salaa kellee sanomatta en haluaisi niiden nukkuvan muualla kuin vieressä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Eihän se ehkä kaikista korrekteinta ole, mutta voin hyvin kuvitella että se on aika mukavaa nukkua, kun vieressä tuhisee kaksi karvakuonoa!

   Poista
 6. Meilläkin on sääntönä se, että koira ei sänkyyn tule, ei itse asiassa koko makkariin. Siksi onkin ihanaa mökillä tai hotellissa, kun voi ottaa pienen tuhisijan viekkuun. Urpo nimittäin viihtyy sängyssä ainakin niin kauan kuin ei ole kuuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, uskon! Varmaan tosi mukavaa, että Urpo kuitenkin tykkää nukkua teidän vieressä. Ehkä Valokin vielä innostuu.

   Poista
 7. Ihana Valo!:) Meillä ei saa tulla sohvalle,mutta sänkyyn Hilla on oppinut ovelasti tulemaan kun nukahdan ja se käpertyy jalkopäähän niin etten suurinpiirtein edes huomaa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollerit ovat ovelia otuksia ;) Ihanaa, että toinen oikein haluaa nukkua siinä vieressä.

   Poista