Sivut

7.10.2013

Asiaa hihnan toisesta päästä

En ole kertonut kovinkaan paljon itsestäni täällä blogissa. Tällä sivulla olen kertonut esimerkiksi, että olen 23-vuotias ja että viihdyn hyvin kotona. Vaikka Valo onkin tämän blogin ehdoton tähti, kuulun minäkin aika olennaisella tavalla mukaan tähän koko pakettiin.

Joten ajattelin kertoa hieman lisää.

Hertan ja Kertun blogi haastoi minut aiheeseen liittyen. Haasteeseen kuului kertoa 11 asiaa itsestään ja lisäksi vastata haastajaan laatimiin 11 kysymykseen. Sitten piti itse vielä haastaa muita bloggareita, mutta minä jätän sen osion tällä kertaa tekemättä.

11 asiaa minusta

1. Opiskelen viimeistä vuotta yritysviestintää ja valmistun joulukuussa 2013. Odotan joulukuuta todella innokkaana mutta samalla aika jännittyneenä! Ensi vuoden suunnitelmat ovat vielä auki, mutta toivon, että voisin vielä jatkaa opiskelua.

2. Olen melko säästäväinen ihminen enkä tykkää ostaa turhuuksia.

3. Tykkään ruuanlaitosta ja leipomisesta. En osaa valmistaa mitään erikoisuuksia, mutta kokeilen innolla aina uusia reseptejä.

4. Olen iltauninen ja vastaavasti pirteä aamuisin. Jokainen uusi aamu vain on kerrassaan mahtava, kun ei vielä tiedä mitä kaikkea mukavaa päivä vielä tuokaan tullessaan! Viikonloppuisin olen yleensä jo käynyt Valon kanssa lenkillä, syönyt aamupalaa, imuroinut kodin ja kirjoittanut blogiin ennen kuin M edes herää.

5. Arvostan omaa aikaa ja vietän perjantai-illan paljon mielummin ulkona metsässä kuin sisällä baarissa.

6. Rakastan suklaata!

7. Olen kaksikielinen. Kävin peruskoulun ruotsiksi ja puhun isäni kanssa ruotsia. Ujutan välillä ruotsinkielisiä sanoja puheeseeni kun juttelen M:n kanssa: "Missä mun sockenit on?" (socka = sukka).

8. Minulla on maailman paras isosisko ja maailman paras pikkuveli. Siskoni on samalla paras ystäväni. Pikkuveljeni taas on vasta 6-vuotias ja aikamoinen apina.

9. Pidän kaikenlaisesta urheilusta. Ennen urheilin monta kertaa viikossa, mutta nyt se on jäänyt paljon vähemmälle. Silti minusta on todella hauskaa kokeilla uusia lajeja. Tänä vuonna olen testannut ainakin kiipeilyä, squashia, slacklinella tasapainoilua ja hiphopia.

10. Kypsyttelen mielessäni ajatusta toisesta koirasta. Pidän hurjasti australianpaimenkoirista, ja se olisi luultavasti tulevan koiramme rotu. Tällä hetkellä ei vain aika, rahat ja tila riitä.

11. Olen aika positiivinen ihminen ja yritän nähdä kaikista asioista sen hyvän puolen.


Heljän kysymykset


1. Kumpi mielummin; yksi tosi hyvä ystävä vai monta hyvää ystävää?
Muutama oikein hyvä. Minulla ei ole kovin laajaa kaveripiiriä, mutta sen sijaan minulla on muutama hyvä ystävä - sellaisia keiden kanssa voi jutella mitä tahansa. Hyviä ystäviä osaa arvostaa, kun niitä on.
 
2. Facebook vai Instagram?

Facebook. En ole koskaan edes käynyt Instagramissa!
 
3. Miksi bloggaat?

Pidän kirjoittamisesta, kuvien ottamisesta ja koirista. Lisäksi Valo on niin maanmainio hurtta, että pakkohan siitä on kertoa, ihan julkisesti.

4. Kissa vai koira?
Ehdottomasti koira. Serkkuni perheellä oli rotukissa ja yritin kerran silittää sitä. Mirri maukui kuin vietävä ja kynsi käteni verille. Siitä lähtien olen ollut vähän varuillani kissojen kanssa.


5. Oletko hypännyt benji-hyppyä? Jos et, niin haluaisitko?
En ole enkä haluaisi. Olen aikamoinen jänishousu, mutta tyytyväinen sellainen.
 
6. Minne haluaisit matkustaa? 

Melkein minne vaan! Olen todella innokas matkailija mutta Euroopan ulkopuolella en ole juurikaan matkustellut. Tällä hetkellä haluaisin kovasti käydä katsomassa maailman menoa ainakin Ameriikoissa ja Aasiassa. Olemme myös pohtineet, että muuttaisimme koko konkkaronkka joku kaunis päivä Saksaan. 
 
7. Asuisitko mielummin kaupungissa kuin maalla?

Siinä välissä.
 
8. Minkälainen on lukemisen arvoinen blogi?

Pidän laadukkaista kuvista ja oikeaoppisesta kirjoitustyylistä. Myös kaikki tolleriblogit ovat lukemisen arvoisia. Tärkeintä on, että hyvä fiilis välittyy ruudun toiselle puolelle.

9. Haave-ammattisi pienenä?

Olen kuulemma pienenä sanonut, että minusta tulee isona joko bisnesnainen tai porsas. Asia oli ihan fifty-fifty.

10. Mitä ajattelet tällä hetkellä?

Että on nälkä ja kohta pitäisi tehdä ruokaa. Ajattelin tehdä kaalipataa, ja olen onneksi jo raastanut kaalin valmiiksi. Miten kaalia tuleekin syötyä niin harvoin, vaikka se onkin edullista ja nii-in maukasta?

11. Mitä arvostat ihmisissä?

Eniten arvostan kilteyttä. Sitä, että osaa ottaa toiset huomioon.

Kaiken kaikkiaan, olen aika tavallinen 23-vuotias koiranomistaja. Mutta ihan mukava sellainen.

11 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea tämmönen postaus ja oppia lisää hihnan toisesta päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! :) Vähän jännitti, että kiinnostaako ketään tämmöinen.

   Poista
 2. Kiva postaus!

  Vitsit tuota kaksikielisyyttä, kerran junassa korvat höröllä ja vähän kadehtien kuuntelin, kun neljän hengen seurue puhui sikinsokin ristiinrastiin suomea ja ruotsia. :D Se oli hauskaa kuultavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh, monet sekoittelevat suomea ja ruotsia ihan miten sattuu. Se tulee jotenkin luonnostaan!

   Poista
 3. Voi, olen niin kateellinen kaksikielisyydestä! Ja peukutukset aussiehaaveille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, et arvakaan kuinka kaihoten katson kuvia Sususta :D Susu on vieläpä just sen värinen joista tykkään eniten!

   Poista
 4. Moi, löysin mutkien kautta sun blogiin, ihana päästä seuraamaan Valon puuhia :D
  Mäkin haluisin testata Lucan kanssa agilityä, mutta eka pitäis saada toi toko kunnolla haltuun... Ja miten hassu yhteensattuma, mäkin haaveilen Aussiesta (justiinsa blue merle- värissä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tuulia :) Toisten tollereiden puuhien seuraaminen on kyllä parasta, mäkin seurailen ihan fiiliksissä Lucan ig-kuvia! Suosittelen kyllä ehdottomasti aksan kokeilemista! Meiän koirarotumaku menee näköjään ihan yksiin :D

   Poista
 5. Vaikutat oikein kivalta tyypiltä! Koirasikin on suloinen, jään seurailemaan blogiasi :)

  VastaaPoista