Sivut

19.6.2014

Kolmen kopla

Vesi, frisbee ja selkäytimiä myöten innostunut koira.

Siitä on hyvä juhannus tehty.Ja ehkä myös hyvästä ruuasta. Koska en syö makkaraa, aion grillata juustolla täytettyjä paprikoita ja sieniä sekä maissia. Lisäksi ajattelin leipoa mangojuustokakun. Ja syödä ainakin noin kilon karkkia, salaattia, lohta ja uusia perunoita. Ruokaa siis on. Se on tärkeää, sekä minun että Valon mielestä. Vaikka Valolle onkin tarjolla vain nappulaa, sillä se lihoo edelleen aika herkästi.

Eipä tässä siis lämpimillä keleillä niin suuri merkitys ole. Minulla on ne tärkeimmät asiat, tässä ja nyt. Ja niin taitaa olla Valollakin.

6 kommenttia:

 1. Oi minkä lentopusun Valo lennättää!

  VastaaPoista
 2. Voi, teiän juhannus kuulostaa hienolta. Ihanat kuvat taas ja toi Valon panta on hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teilläkin oli Nanan kanssa hyvä juhannus :) Ja kiitos! Mäkin tykkään Valon pannasta. Se oli aika kallis, mutta kiittelen itseäni kyllä aina, kun otan sen käsiini, ettei tarvitse mitään rumaa riukua katsella!

   Poista
 3. Juhannus kuulostaa maukkaalta, nami, päästäispä kuokkimaan! ;) Se on kyllä jännä, miten nää viileät ilmat ei pysäytä saukkoja. Magikin hinkuu jokaiseen ojaan tms. missä vaan vähänkin on vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jää taitaa olla ainoa, mikä estää veteenmenon... Ja tietysti se hihnan toisessa päässä oleva, tylsääkin tylsempi omistaja :D

   Poista