Sivut

15.1.2014

Kytiksellä

Olen aina sanonut, että Valo kyllä nukkuu vaikka puoleen päivään saakka, eikä meidän tarvitse koiran takia nousta aamuviideltä lenkille. No, se ei ole ihan koko totuus.

Nimittäin jos aamuisin osoittaa pienimmänkin elonmerkin kun makaa vielä sängyssä, voi olla varma, että yksi huiskuhäntä on heti kytiksellä.

Se pistää päänsä sängyn reunalle ja huokailee. Jos avaa silmät, sen häntä alkaa heilua pelkkää ympyrää. Ja jos ojentaa käsiään vaikka venytelläkseen, se on heti nuolemassa käsiä puhtaaksi.


Yritä siinä sitten nukkua.

9 kommenttia:

 1. Ihana Valo! :D Luigi tekee samaa. Se saattaa kuorsata ihan tyytyväisenä, mutta heti kun kääntää kylkeä ja nostaa päätä katsoakseen kelloa, on pieni brasilialainen vieressä häntää heiluttamassa. Pää tungetaan kainaloon ja jalkoja nuuskitaan niin kauan, että nousen ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on siis liikkeellä :D Koirilla on ihan selvästi joku kuudes aisti näiden heräämisjuttujen kanssa.

   Poista
 2. Täsmälleen sama täällä. :D Varsinkin jos päästää venyttelyssään jonkun äänen niin se on kuin magneetin vetämänä sängyn vierellä. Haukotteluista en ees mainitse, kaikki haukotukset pitää tukahduttaa tai se ei lähde sängyn viereltä ollenkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on niin tuttua! Äänet vetävät heti paikalle :D

   Poista
 3. Meidän koirat pääsee yleensä lenkille sen jälkeen kun telkkarista loppuu Emmerdale. :D on tosi huvittavaa, kun joskus tulee uusintoja ja lopputunnari alkaa soimaan niin koirat juoksee viivana ovelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ihan mahtavaa! :D Ja sitten ihmetellään, kun ei päästäkään lenkille.

   Poista
 4. Tuikku on ihan samanlainen! Ollut nyt pakkasilla sisällä ja antaa kyllä rauhassa nukkua, jos nukut ihan paikallaan. Mutta jos aamu seitsemän jälkeen erehdyt kääntämään kylkeä, aivastamaan tai jotain muuta elehtimään, niin on mahdotonta yrittää nukkua sen jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D Tämä on siis aika yleistä koirien keskuudessa!

   Poista
 5. Meillä Pablo on samanlainen, se nukkuu kuin tukki, tuhisee ja kuorsaa sängyn vierellä. Mutta kun kello soi tai erehdyn kääntämään samaan aikaan kylkeä niin heti on yksin nenä sängyn reunalla :D Siinä se tuijottaa ja jos erehtyy avaamaan silmänsä niin on takuuvarmaa että saa litsarin tämän pienen punaisen tassusta! Ei mitenkää hellä herättäjä..

  VastaaPoista