Sivut

8.7.2013

Pesistä vedessä

Valo on löytänyt mökiltä mustan, muovisen pesäpallomailan. Maila lojuu saunan verannalla, eikä Valo koske siihen ellei sitä yllytetä. Muita leluja se kyllä hakee ihan itsekin. Sitä voisi siis luulla, että pesismaila saisi olla pesismaila kaikessa rauhassa.

Mutta siitä onkin tullut Valon uimalelu. Maila on jo lähes katki, kun sitä on retuutettu niin paljon.

Sitä minä olen sitten tässä viikonlopppuna tehnyt. Heitellyt pesismailaa veteen ja Valo on kuono täristen sitä noutanut, aina vaan uudestaan ja uudestaan.

Aiemmin Valo tykkäsi käydä saunassa meidän kanssamme, mutta ei enää. Kun me menemme saunaan, asettautuu Valo lähtökuoppiin. Se odottaa käpälääkään liikuttamatta niin kauan, että tulemme takaisin ulos.  Ja silloin se on valmis. Valmis syöksymään veden vaaraan pelastamaan tämän todella tärkeän esineen.

Toiset ne pelastavat hukkuvia, mutta mitä niistä. Me pelastetaan pesismailoja.

2 kommenttia:

  1. Ai että, Valo vaikuttaa kyllä tekstiesi ja kuvien perusteella mahtavalta tyypiltä :) Ylipäätään tollerit ovat kyllä kuvauksellisia ja nättejä koiria, mutta Valo on harvinaisen komea. Ja selvästi huumorintajuinen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit miten kiva kommentti, kiitos! :) Välillä Valon huumorintaju on kyllä sellaisissa sfääreissä, etten minäkään ymmärrä sitä...

      Poista