Sivut

28.6.2013

Mitäs me voittajat

Osallistuimme eilen illalla ensimmäisiin agilitykisoihin koskaan. Ne olivat oman seuramme järjestämät cup-kisat. Koirat jaettiin mölleihin ja kisaaviin ja kaikki kisasivat toisiaan vastaan, vaikka kisaavilla olikin hieman vaikeampi rata. Minä jännitin aika paljon, mutta kun lopulta tuli meidän vuoro, oli se vain tosi kivaa. Ekalla startilla jännitys kuitenkin näkyi ja saimme kaksi ratavirhettä. Toinen startti meni paljon paremmin ja saatiin nollarata.

Tuloksia kuuluttaessa yhtäkkiä minun nimeni sanottiin. Tulimme toisiksi koko seurasta.

JEEEEEEEEEEE!

Enpä muuten olisi ajatellut, että ensimmäinen palkinto jonka Valo saisi kisoista, olisi porkkana. No niin se vain oli ja vallan mainio porkkana onkin. Valo on vinguttanut sitä koko päivän.
12 kommenttia:

 1. Ooi, onnea! Ihan mahtavaa. :) Ja meilläkin toi porkkana on niiin suosittu lelu, vaikkei se vingukaan enää. :D

  VastaaPoista
 2. Onnea hienosta tuloksesta ja ompa ihana porkkana! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) porkkana keräsi jotenkin minunkin sympatiat ja mietin hetken että raaskiko sitä edes antaa Valolle rikottavaksi :D

   Poista
 3. Onnittelut!Vau!
  Aww porkkana on kyl symppis :)
  L&C

  VastaaPoista
 4. Onnea!! Meidän tollot aikoinaan rakastivat myös oikeita porkkanoita, kasvimaa kummasti tyhjeni syksyä kohti. Ne osasivat taitavasti ensin kaivaa hiukan naatin ympäriltä ja sitten kiskaista sen irti maasta. Nämä kaksi nykyistä koiruutta eivät ole oppineet sitä taitoa. Vaikka sanotaan kyllä että juurekset on pahaksi koiralle mutta ei ne ainakaan siitä sen kummemmaksi muuttuneet vaikka söivätkin koko syksyn porkkanoita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Aika taitavia koiria sulla on ollut! Kaikkea sitä näköjään voi ruuanhimoissaan oppia ;) Valokin on jonkin verran syönyt porkkanoita (niitä oikeita), eikä ole tullut mitään oireita.

   Poista
  2. On ne tollerit viisaita koiria...varsinkin jos on ruuasta kyse. Tai noutamisesta :) meillä ne elelivät vapaina pihalla ja söivät porkkanat maasta ja marjat pensaista...karviaisetkin kelpasivat vaikka oli piikkejä.

   Poista
  3. Sanos muuta! Oikeita tuholaisia teillä ollut :D Valokin syö mustikoita suoraan varvuista. Jos olen itse keräämässä se tulee just samalle puskalle ja nappaa kaikki marjat edestäni.

   Poista
 5. Onnittelut! Hyvä Valo ja emäntä!

  VastaaPoista