Sivut

11.12.2014

Vuoden (melkein) viimeiset kisat

Viime viikonloppuna starttasimme kahden lähdön verran agilitykisoissa.

Ensimmäiseltä radalta tuli yliaikanolla (+ 1,66 sekuntia) ja kolmas sija. Toiselta radalta tuli kolmanneksi viimeiseltä esteeltä hylkäys, kun Valo kiipesi A:lle, vaikka sen piti mennä putkeen. Videolta näkee, että vähän harmitti. (Ilmeisesti muuten myös yleisöä, kun videolta kuuluu tuntemattoman lapsen huudahdus "sehän sai vain hyllyn!". Mahtava kommentaattori! Sama lapsi ihmetteli kuulemma vielä videon loputtua sitä, miten meille tuli hylly, vaikka näytti hyvältä. Hihi.)

Näiden kisojen piti olla viimeiset, mutta koska molemmat suoritukset olivat niin lähellä, innostuin ilmoittautumaan vielä yksiin kisoihin. Ne ovat tulevana viikonloppuna Lempäälässä, puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Ilmoittautuessa olin ihan fiiliksissä, nyt tuntuu jo vähän hassulta matkata yhteensä kolme tuntia noin kahden minuutin radallajuoksua varten. Varsinkin, kun olisi tässä muutakin tekemistä. Tosin parasta tekemistä on kyllä juuri tämä - Valon kanssa yhdessä vietetty aika.

Ja eikö pieni hupsuus ja spontaanius ole välillä ihan hyvästä?

 
 

2 kommenttia:

  1. Hei! Asumme Lempäälän lähellä! Mennäänkö koirien kanssa lenkille kisojen jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vitsit! Lähdemme harmi kyllä kisaamaan samaa matkaa yhdessä seurakaverin kanssa, ja hänen koiransa ei oikein siedä tuntemattomia koiria. Olisi kyllä kiva tavata. Ehkä palaamme ensi vuonna uudestaan Lempäälään :)

      Poista