Sivut

14.9.2014

Kakkospallilta kakkosiin!


JEEEEEEEEEEE!

JEE! JEE! JEE!

JEE!

Olen vieläkin niin iloinen, vaikka itse juhlapäivä olikin jo viikko sitten. Parempi vetää ilonaiheita historiasta, niin pysyy suu hymyssä nykyhetkessäkin, eikös. Viime viikonloppuna oli nimittäin agilitykisat, johon osallistuimme kolmen startin verran.

Ensimmäinen startti, nollatulos ja aika -5,29. Toinen sija ja SERTI!

JEEEEEEEEEEE!Koska startteja jäi vielä kaksi, osallistuttiin sitten ihan muina koirakkoina suoraan perään kakkosluokan radoille.

Jännitti niin, että hyvä kun hihna pysyi kädessä. Ensimmäiseltä radalta saimmekin 5 virhepistettä ja tulimme neljänneksi. Ei minusta silti ihan huono aloitus. Toiselta radalta 10 virhepistettä ja sijoitumme ensimmäisiksi. Kakkosluokassa!

JEEEEEEEEEEE!

Niin me sitten kärräsimme kotiin koiranruokasäkkejä, uutta hihnaa ja pantaa, vitamiineja ja tietenkin - palkintoruusukkeet. Siskoni mielestä ruusukkeet sopivat vain hevoskisoihin mutta kyllä minä niitä silti ihan mielelläni vastaanotan.

Kuvamateriaalia radoista ei harmi kyllä ole. Suorituksemme eivät olleet kovin silmiähiveleviä (lue: minä huudan täyttä kurkkua ja säntäilen sinne tänne, koira lönkyttelee perässä minkä käpäliltään kerkiää), mutta ei tässä - onneksi - tyylipisteitä jaettukaan.

Vaikka radat olisivat toki voineet mennä paremmin, puhtaammin ja nopeammin, olen silti hurjan ylpeä. Meillä on hyvä tiimi.

15 kommenttia: