Sivut

21.2.2014

Hei me muutetaan

Olen ollut hävettävän vähän läsnä blogimaailmassa viime aikoina. Se johtuu pitkälti siitä, että muutamme uuteen kotiin. Muuttopäätös tuli todella yllättäen, emmekä itsekään ole oikein vielä päässeet jyvälle siitä, että nykyinen kotimme ei kohta enää ole koti. Olemme hakeneet lainaa, pakanneet, siivonneet, myyneet turhia tavaroita ja stressanneet tulevasta.

Nyt kaikki alkaa kuitenkin olla aika selvää, ja huomenna on viimein muuttopäivä. Eilen roudasimme ensimmäiset tavaravuoret uuteen kotiin. Otimme Valon mukaan, jotta se pääsisi haistelemaan ja tarkastelemaan uutta kotiaan vähän etukäteen. Se tuntui pitävän siitä.

Itse muuttamisesta Valo ei kuitenkaan taida pitää. Se on ihan ihmeissään, kun tutut tavarat eivät olekaan omilla paikoillaan, vaan laatikoissa kasassa. Ja edestakaisin ajelu - ei sekään mukavaa ole.

Paitsi silloin, kun saa mennä kuskin paikalle nokosille.

4 kommenttia:

 1. Uuuu! Muuttaminen on kyllä vihonviimeistä hommaa, mutta se uuden kodin järjestely ja tavaroiden laittelu on stressivapaata puuhaa - ainakin mulle. Musta on ihanaa pyöritellä huonekaluja ja esineitä, kun ne etsii omaa paikkaansa. Kuvia sit heti uudesta kodista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää järjestely on kieltämättä ollut aika mukavaa! Tosin täällä näyttää kyllä vieläkin siltä, että joku pyörremyrsky tai vähintään trombi olisi käynyt vähän riehumassa. Pikkuhiljaa :)

   Poista
 2. Mekin muutettiin hiljattain, ja se muuttopäätös tuli loppujen lopuksi yllättäen ja nopeasti. Olimme toki käyneet parissa asuntonäytössä, mutta lainapäätöksen ollessa myönteinen hommat alkoivat lutviutumaan nopeammin kuin aavistimmekaan. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Joo, vaikka omassa päässä sitä muuttoa onkin ehkä pidemmän aikaa pyöritellyt, mutta sitten se itse asunnon löytäminen, saaminen ja muuttaminen voikin tulla tosi nopeasti.

   Poista