Sivut

11.10.2012

Tämä on alkuTerve! Ajattelin kiertää pelätyn blogin ensimmäisen kirjoituksen kätevästi laittamalla tähän kuvan koirastani. Se on niin perhanan suloinen (anteeksi nyt vain), että sillä luulisi saavan anteeksi kömpelön ensikirjoituksen.

Koirani kuva on kyllä oikeastikin ihan olennainen, ideana olisi kuitenkin pääsäntöisesti siitä kirjoittaa. Blogini tarkoitus ei kuitenkaan ole olla minkäänlainen oodi koiralleni (lipsumisia saattaa tulla, niinkuin jo tuossa alussa, anteeksi taas), vaan ennemminkin paikka jakaa arjen koiramaisia sattumuksia ja pohdintoja. Valo on ensimmäinen oma koirani, ja tämä on varmaan jonkinlainen vastine esikoisen saaneelle vauvakirjojen innokkaalle laatijalle. Taloudessamme majailee lisäksi Herra M, jota täällä kutsun reteästi vain M:ksi tulevissa kirjoituksissa.

Itse olen 22-vuotias nuori opiskelija. Pidän koirista mutten koirankarvoista. En välitä talvesta mutta rakastan saunomista. Ja niin muuten rakastaa Valokin.

Viimeiseksi mainittakoon, että niin kuin kaikki muut, myös minä pidän vuorovaikutuksesta. Jos siis satut jatkossa lukemaan - toivottavasti hiukan jouhevampia - tekstejäni, viesti siitä (esimerkiksi sydämen klikkaus tekstien lopussa) on erittäin hyväksyttävää, ellei jopa suotavaa.

Palaillaan pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti